perjantai 7. joulukuuta 2012

Muikkuset -pipo

Kun kerran avasin tuon Kaikki lähti lapasesta -kirjan, pitihän sielta sitten toteuttaa toinenkin juttu. Tein itselleni Muikkuset -pipon.


Lanka: Drops Nepal 
Puikot: 5mm
Koko: aikuisen


Oi, tämä ohje oli taas ihan minun mieleeni! Palmikot ja kaikenlaiset kuviot on mun juttu ja tässähän niitä taas riitti. Pipo aloitettiin päälaelta ja siitä sitten tultiin alaspäin. Alareunassa on i-cord-päättely, joka olikin minulle ihan uutta. Hyvällä ohjeella se oli kuitenkin helppo toteuttaa ja varmasti tulen tätä tapaa vielä käyttämään muuallakin. Tästä tulee niin siisti ja kivannäköinen reunus. Ja itse pipo on niin hyvin istuva ja kiva, että se tulee olemaan ihan takuulla yksi tämän talven suosikeistani. Ja tästähän lähti idea, että toteuttaisin tämän jossain vaiheessa ohuemmasta langasta pienemmässä koossa jollekin lapsistani.

Eka kertaa puikoillani oli myös tämä Dropsin Nepal -alpakkalanka. Käsiin se tuntui ainakin ihanan pehmoiselta ja lämpimältä ja mukavalta neuloa. Toivottavasti se kestää myös käyttöä, pitää muotonsa eikä nyppyynny. Tästä samasta langasta tulee nyt varmasti jotain muutakin, koska tällä hetkellä Dropsilla on alpakkajuhlat ja tätäkin lankaa saa hyvin edulliseen hintaa. Mukaan lähti Nepalia kahdessa värissä ja varmaan vielä haen lisääkin tätä luonnonvalkoista, jotta saisin itselleni Muikkuset -settiin myös lapaset.

1 kommentti: