maanantai 16. toukokuuta 2011

Lankoja, lankoja

Jämäkuun jälkeen on ollut mukava tarttua uusiin, täysin koskemattomiin lankoihin ja miettiä mitä kaikkea kivaa voisikaan tehdä. Viime viikolla kävin kahdessakin lankakaupassa, sillä pitäähän aina jotain olla varalla kotona, jos inspiraatio iskee. En kuitenkaan tunnusta olevani pahemman luokan lankahamsteri :)


Tässä taitaa olla tämän hetken kaikki UUDET kerät. Jämiä toki löytyy vielä ainakin yksi iso laatikollinen.

Seuraavaksi puikoille pääsee tuo maitokahvin värinen Sirdarin kierrätyslanka, jota löysin lankakauppa Heinistä. Ihanan pehmoinen lanka houkutteli ostamaan ja kerrankin aion tehdä jotain itselleni - siis jotain vähän isompaa kuin sukat :) Tämä onkin hyvä tavoite, sillä en muista milloin viimeksi olisin tehnyt itselleni puseron tai villatakin. Ennen tein oikeastaan pelkästään sellaisia isompia neuleita, mutta nykyisin elämä on niin hektistä, että on kivaa tehdä pientä ja tarpeellista, joka varmasti valmistuukin. Kesken jäänyt neule jää vaivaamaan, enkä oikein osaa pitää montaa käsityötä kerrallaan, vaan pyrin aina tekemään edellisen valmiiksi ennen seuraavan aloittamista. Ehkäpä tässäkin voisi vähän joustaa, mutta minkäs sitä luonteelleen voi :) Kadehdin niitä, joilla on yhtä sun toista kesken ja yhtäkkiä sitten paljon valmiina.

Perjantaina kipaisin myös viimeistä päivää auki olleessa Lankakauppa Villasukassa hakemassa lankoja sukkiin ja lapasiin. Mukaan tarttui ohutta Supersockea, Marks&Kattens Fame Trendiä sekä Maijaa. Maijaa minulla onkin nyt kolmessa värissä varastossa ja varmaan käyn niiden kimppuun vasta syksymmällä. Tarkoituksena olisi taas mennä Wellamo-opiston Kiehtovat Lankatyöt -kurssille ja nämä ovat todennäköisesti hyvää materiaalia sinne :)

Lisäksi vuoroaan odottaa valkoinen Zitronin Trekking Pro Natura, josta haaveilen kaulahuivia itselleni sekä Nalle Marjaretkeä kahta väriä johonkin lastenneuleisiin. Nallet tulivat vastaan Sokoksen 3+1 -päivillä ja nappasin ne hetken mielijohteesta mukaan. Jostain syystä minulla onkin pitkästä aikaa useampaa kirjavaa lankaa. Saa nähdä millaista neulepintaa niistä syntyykään. Toiset värikkäät ovat niin kauniita, mutta toiset vähän liian levottomia minun makuuni. 

**************
P.S Lankakauppa Villasukan nettikauppa muuten toimii edelleen, joten ei muuta kuin ostoksille :)

1 kommentti:

  1. Hih! Mua naurattaa tuo sun toiveesi useammasta keskeneräisestä työstä. Mä toivoisin, että osaisin tehdä aloittamani työt valmiiksi asti nopsasti ja vasta sitten aloittaa uusi työ. Tai että olis vaikka vaan kolme työtä kesken kerrallaan.

    VastaaPoista