maanantai 30. syyskuuta 2013

Susu -sukat

Elokuun Kotiliedessä oli monta mukavan näköistä neuleohjetta ja pitihän mun ottaa puikoille yksi: polvisukat itselleni suklaanruskeasta langasta.


Malli: Susu-sukat, Kotiliesi 17/2013
Lanka: Viking Vilma
Puikot: 3mm
Koko: 38

Ihastuin näihin kuvioihin, mutta en ollenkaan tullut ajatelleeksi, että tässä tehdään tosi paljon nurjaa. Mun käsiala nurjassa sileässä sukkapuikoilla tehtynä ole mitenkään tasaista ja tuskailinkin sen asian kanssa moneen kertaan. Nää ois kannattanut ehdottomasti tehdä magic loopilla, niin ois päässyt vähemmillä löysillä silmukoilla. No tehty ne on nyt kuitenkin ja ehkä sain kastelemalla ja muotoilemalla niitä edes vähän tasaisemmiksi. Toisaalta, ehkä nää mun kotisukkina kelpaa :)

Malli ei muuten ollut mikään vaikea ja tykkään kovasti palmikoista, joten ihan kivaa tätä oli tehdä. Vilma on lankana ihan kiva, olemukseltaan vähän pörröisempi kuin muut vastaavan paksuiset sukkalangat.


Ai niin :D

Muistatteko, kun osallistuin loppukeväästä jämäkuuhun? Kategorioiden kaunein ja käytännöllisin äänestykset oli vihdoin laskettu ja minua onnisti kategoriassa kaunein! Uskomatonta, sillä aiemmin en ole näissä äänestyksissä päässyt palkinnoille ja nyt tuli kolme sijaa. Piti hieraista silmiä toisenkin kerran. Ykköseksi tuli helminauhalapaset, kakkoseksi Strawberry Victorian -kämmekkäät ja kolmanneksi Ruusuiset sukat. Kiitos kaikille minun töitäni äänestäneille <3

6 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniit!!! Tuo kuvio ja väri on erityisesti mieleeni!

  VastaaPoista
 2. Nuohan on nätit sukat, näyttävä mutta kuitenkin hillitty kuvio.
  Onnittelu kauniista neuleista, kyllä ovat mainintansa ansainneet.

  VastaaPoista
 3. Niin täydellisen suklainen tuo väri ja kauniit sukat! Ei kyllä yhtään huomaa tuota nurjan silmukan epätasaisuutta mistä yllä puhuit, oikein ovat kauniit! :)

  VastaaPoista
 4. Todella nätit. Itsekin otin sen ohjeen lehdestä talteen.:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sukat! Kehtaa kyllä ihan varmasti pitää muuallakin kuin vaan kotisukkina. :)

  VastaaPoista