keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Mun syyspipo

Lokakuu alkoi ja tuntuu jo niin kylmältä! Kurkkasin lankavarastoihin ja sinne oli jäänyt puolitoista kerää Nepalia. Niistä syntyi pehmeä ja lämmin pipo mulle.

Malli: oma, kukkanen on Leslsey Stanfieldin kirjasta Antaa kaikkien kukkien kukkia
Lanka: Drops Nepal ja Fabel
Puikot: 4,5 mm ja joku pieni virkkuukoukku
Koko: 96 silmukkaa
Pidän ehkä kaikkein eniten pipojen neulomisesta. Sellaisten tavallisten, joissa ei tarvitse edes miettiä, sen kun antaa mennä vaan. Ne vaan on niin ihania välipaloja vaikeampien ja monimutkaisempien töiden lomassa.  Aina on aikaa neuloa pipo :) Tässä pipossa reuna on 2o2n-joustinta ja sen jälkeen 3o1n kavennuksiin asti. Tämä joustin on minun makuuni, sillä se näyttää enemmän sileältä kuin joustinneuleelta, mutta istuu päähän kuin päähän. Ja näyttää aina uudelta erilaisilla langoilla tehtynä. Tässä yksi jämäversio tästä mallista.

Tässä pipossa haasteellisin oli kukkanen ja koska virkkaustaitoni ovat hyvin rajalliset, en osannut tulkita ohjetta, vaan jumituin. Onneksi äiti tuli apuun ja pelasti (ja itse asiassa virkkasi kukkasen loppuun sillä aikaa, kun olin pojan kanssa ratsastamassa). Äidit <3Tänään tuli uusi Moda. Tekisi mieli kokeilla jotain sieltä seuraavaksi, sillä useampikin malli näytti toteutettavan hyvältä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! :) Hyvä pipo tuli, tein Dropsin Alpacasta kaksinkertaisella langalla.
    Ensin aloin kaventaan liian aikaisin, purkuun ja uus yritys. :) Mulla pipon pitää peittää korvat kunnolla. :D

    VastaaPoista