torstai 8. toukokuuta 2014

Barbien kevätvaatteet

Tuttu ongelma varmasti monessa perheessä, jossa on pikkutyttöjä: barbeilla on liian vähän vaatteita! No jämälankoja pursuaa joka paikasta, joten teinpä sitten pari uutta asua.


Vasemmalla oleva mekko on ihan omalla ohjeella. Tein ensin Novitan Pampula-langasta helman ja sitten pyörönä siihen yläosan Mandarin Petit -langasta.

Keskimmäisellä tyttösellä helmineulepaita Perlata'd Austaralia -langasta. Settiin kuului myös musta hame samasta langasta, mutta se mystisesti katosi jonnekin jo ennen tätä valokuvaussessiota. Ehkä pä se jostain vielä putkahtaa. Ohje Sticka till Barbie nro 196.

Oikealla mekko Novitan Kotiväki-langasta. Ohje Sticka till Barbie nro 1112.

Sticka till Barbie on mahtava idea- ja ohjepankki, josta kyllä löytyis vaikka minkälaista ihanaa vaatetta. Varmaan palaan sinne taas jossain vaiheessa, kun nuket tarvitsevat uutta vaatetta.

4 kommenttia:

 1. Vau ihania, täällä yksi tyttö nyt haluaa kans. Tosin tästä äidistä ei ole tekijäksi, on liian pientä väkerrettävää. Kauniita asuja!

  VastaaPoista
 2. Onpa nättejä vaatteita barbeille. Meillä rupeaa olemaan jo ohi tuo aika :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä.Pitääkin etsiä tuo sticka till Barbie ja käydä katselemassa.:)

  VastaaPoista
 4. Sticka till barbie on kyllä ihania ohjeita täynnä! Suosittelen lämpimästi tutustumaan, jos perheessä on pikkutyttösiä. Ei muuta kuin jämälanganpätkät käyttöön.

  VastaaPoista