torstai 7. heinäkuuta 2011

Pelkkää keskeneräistä

Kesä taitaa olla minulle sellaista laiskempaa aikaa käsitöiden suhteen. Kaikenlaista muuta puuhaa on niin paljon eikä telkkariakaan tule katseltua juuri ollenkaan, joten väistämättä neuleet jää pikkuisen vähemmälle. Olen nimittäin sellainen tyyppi, joka ei telkkarin edessä malta tyhjin käsin istua :)  Ihaillen olen seuraillut joidenkin ahkerien kyh-puuhailuja ja ihmetellyt kuinka paljon ihanaa valmista syntyy. Omat hommat on edelleen kesken, mutta toivon, että ennen kesän loppua nähdään kuitenkin jotain valmista, sillä puikoilla on kaksi kesäpuseroa, toinen minulle itselleni ja toinen kohta 10v-tyttärelleni.

Omaa puseroani neulon iltaisin, jos ehdin. Sen takia se ehkä valmistuukin niin kovin hitaasti. Tuo tyttären pusero on sitten sellainen piha- ja reissukäsityö. Aloitin sen viime viikon mökkireissua varten ja toivon saavani sen ensi viikolla valmiiksi, kun taas reissaillaan.

Samaan kuvaan tökkäsin vielä tämän päivän kauppareissulta mukaan tarttuneen Nalle kukkaketo-sarjan langan, joka on sopivasti samaa sävyä. Siihen tartun ehkä sitten syksymmällä, mutta piti ostaa jemmaan. Mulla on näköjään nyt jäänyt tää vaaleanpunainen kausi päälle...

*************

Näiden lisäksi tyttäret koittavat painostaa tekemään vaatteita Moxie Girlz-nukeilleen, mutta vielä en ole siihen ryhtynyt. Valmiita malleja ei taida noille mistään löytyäkään, mutta varmaan jotkut Bratzin ja Barbien vaatteet kävis vähän muokkaamalla. Oikeastaan ois aika houkuttelevaa tehdäkin jotain noin pientä ja samalla vois käyttää niitä pienen pieniä jämälankakeriä pois. Ehkäpä aloitan, kun palaamme reissulta :)

2 kommenttia:

  1. Nuken vaatteita tulee aika nopeasti eikä niissä ole monikaan asia niin nöpönuukaa :-)

    Ihana ryijy sinulla tuossa profiilikuvassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ryijy on nimeltään Kioto ja se on toinen tekemistäni ryijystä.

    VastaaPoista