torstai 8. joulukuuta 2011

Viides ja viimeinen

Vielä yksi joulupallonen valmistui. Tämän kuvan löysin netistä ja tein itse siihen ruutupiirroksen. Luulen, että malli on peräisin myös sielä Joulupallot -kirjasta.Ripustin pallot tuohon ulko-oven yläikkunaan. Eivät ne paljon ulos siitä näy, mutta näkyvät kivasti portaissa kulkijalle. Näistä suosikkini on ensimmäisenä valmistunut tonttupallo :)

Tämä blogi taitaa vähitellen hiljentyä joulun viettoon ja sairauslomalle. Käteni leikataan vihdoin maanantaina ja sitten ei varmaan vähään aikaan voi tehdä mitään käsityötä. Nytkin se on ollut aika pientä, mutta jotain sentään olen saanut valmiiksi. Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä, mitä lääkäri suosittelee tekemään. Edellisellä kerralla suositeltiin kovasti leipomista ja hiivataikinoiden vaivausta erityisesti, jotta käteen palautuvat voimat ja liikelaajuudet. Jospa tällä kertaa joitain neulomisjumppaa... Lupaan, että käyn tämän pakollisen tauon aikana ahkerasti vierailemassa teidän muiden blogeissa ja ihailemassa tuotoksianne. Rauhallista ja ihanaa joulunaikaa teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Mukavilta näyttävät joulupallot ikkunassa.

  Kivaa joulunaikaa ja tuloksekasta toipumislomaa :)

  VastaaPoista
 2. Nätti on tuo uusinkin pallo... Kiva rivi niitä nyt :)

  VastaaPoista
 3. Ihana sarja joulupalloja. onnea leikkaukseen ja hyvää tpoipumista sinulle ja hyvää joulun aikaa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis pallo tämäkin :)
  Onnea kovasti leikkaukseen, toipuminen vie aikaa ja voimia mutta sitten kun on taas terve sitä tarttuu uudella innolla käsitöihin. Oikein mukavaa Joulunaikaa!

  VastaaPoista
 5. Onnea operaatioon! Ja hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 6. Ah, sinä olet laittanut pallot komeaksi riviksi! Minun omat ovat hujan-hajan siellä-täällä, mutta voisivät päätyä kuuseenkin. Riippuu vähän, kuinka hento-oksaisen kuusen isäntä tänä vuonna kotiin kantaa...

  Meidän viittova poika terästyi oikein, kun sattumalta osui näkemään viitotun laulun Pikku-Kakkosessa. Tuntuu aina mukavalta, kun tarjontaa osuu sattumoisin silmiin, eikä näytä haittaavan yhtään, että poika on kohta 20 :).

  VastaaPoista
 7. Rentouttavaa ja rauhallista joulua ja onnea leikkaukseen!

  VastaaPoista