tiistai 4. helmikuuta 2014

Sinikirjavat sukat

10-vuotiaan poikani jalat ovat kasvaneet niin kovasti, että tuli tarve uusille sukille. Viime talvisista vain yhdet olivat enää sopivat. Langaksi valikoitui Karnaluksin tuliainen sinikirjava ihana sukkalanka.Malli: perussukat koko 36/37 (52s)
Lanka: Regia Fantastico
Puikot: 3mm


Ihana lanka neuloa ja toivottavasti myös kestävä käytössä. Väriraportti tässä langassa oli tosi pitkä ja tästä oli tosi hankalaa etsiä samaa kohtaa, joten jouduin kerrankin tyytymään siihen, että kuviot ei täsmää. Olen yleensä supertarkka ;) No hyvä siitä tuli näinkin. Lankaa oli kerässä 150g, joten siitä tulee vielä toisellekin pojalle sukat jossain vaiheessa. Mulla oottaa tuolla toista väriä kerä tätä samaa lankaa ja mietin, että uskaltaisko ottaa riskin ja kokeilla riittäiskö se miesten sukkiin. Kärjestä en halua aloittaa, joten pientä riskiä täytyy ottaa sen kanssa minkä pituinen varsi siihen tulisi. No nyt otin välillä lapaset puikoille Novitan lapaslehden innoittamana.

2 kommenttia:

  1. Kaunis lanka ja se Karnaluks, mun pitää ehdottomasti mennä sinne ja pian!

    VastaaPoista
  2. Kivat sukat. Meillä nuorimmaisella (tytöllä) on jo joululahjasukissa pottuvarpaassa reikä, mutta onneksi löytyi varastosta mummun tekemät toiset sukat.

    VastaaPoista