sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Lämmöllä

Edellisen postauksen pipo vaati kaverikseen lapaset, mutta punaista lankaa oli jäljellä vain minimaalisen vähän. Siispä lapaset syntyivät ihan reippaasti toisesta väristä ja lankalaadustakin. Koristeena kuitenkin ripaus punaista.Malli: Lovikka-lapaset
Lanka: Novita kelo
Puikot: 6mm
Koko: 4-vuotiaalle, 20 silmukkaa

Viime talven pipon virkkauksesta oli jäänyt oliivinvihreää Kelo-lankaa ja siitä tein Lovikka-lapasten ohjeella lapaset. En kuitenkaan tehnyt perinteisiä koristeluita, vaan virkkasin pienet sydämet koristeeksi. Pienellä konstilla vihreistä lapasista tulikin ihan tyttömäiset.

En erityisemmin välitä neuloa paksuilla puikoilla ja paksulla langalla, mutta näihin kyllä koukuttui. Niin nopeasti tuli valmista. Lapaset yhden leffan aikana :)

Taidan hakea lisää Keloa ja kokeilla aikuisen lapasia myös. Mietinnässä vaan on, että millä silmukkamäärällä ne tekisin. Näistäkin piti tulla 6-8-vuotiaan koko ohjeen mukaan, mutta käytännössä nämä ovat juuri sopivat 4-vuotiaalle. Ilmeisesti käsialani on vähän tiukempaa. No kokeilemallahan se selviää. Onneksi meillä on käyttäjiä vähän joka kokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti