torstai 21. helmikuuta 2013

Kontiot


Magic loop-tekniikan harjoitukset jatkuu edelleen. Tällä kertaa tein perinteisesti ihan varresta aloittaen sukat miehelleni. Kylläpä tuntui helpolta ja yksinkertaiselta tehdä näin oikein päin, vaikka puikolla olikin molemmat sukat yhtä aikaa. Tällaiset sukat tuli:Malli: TiiQ:n Kontio
Lanka: Viking Ville
Puikot: 3,5mm 100cm pyöröt
Koko: 43-44

Taas kerran tykkäsin ohjeesta, koska siinä tapahtui koko ajan jotain, mutta kuitenkin vain sen verran, että neulominen pysyi sujuvana ihan telkkariakin katsellessa. Ohjeen sukat oli kokoa 45-46, joten tein varret hieman pidemmäksi, jotta saisin kuvion tehtyä loppuun ennen kärkikavennuksia. Kärkikavennuksen jälkeen viimeiset silmukat yhdistettiin taas silmukoimalla ja nyt kun olen muutaman kerran sen silmukoinnin tehnyt, huomaan, että sekin alkaa sujua. (Parilla ekalla kerralla tuijotin ohjetta koko ajan ruudulta ja silti tuntui hankalalta.)

Olen tehnyt jo aika monet TiiQ:n mainioista sukkaohjeista ja ajattelinkin, että tän vuoden aikana teen loputkin. Saa nähdä toteutuuko. Onhan tässä vuotta jäljellä pitkästi vielä ja sukkien tekeminen on kyllä tosi kivaa!

Lankana mulla oli taas Viking Ville, joka on muodostunut jo luottolangaksi, jos tarvitaan paksumpia sukkia. Minusta hinta-laatusuhde on ollut tässä langassa täysin kohdallaan. Jos vaan sitä värivalikoimaa olisi hieman enemmän, niin olisin supertyytyväinen.

Nyt puikoilla on sukat tyttärelle :) Ja tällä kertaa ihan sukkapuikoilla.

1 kommentti: