maanantai 21. lokakuuta 2013

Ruska -pipo

Tämä ihana poltetun oranssin värinen lanka huuteli minulle Kärkkäisen lankahyllyssä. Näin heti mielessäni sen pipona. Kerrankin sai miehenikin jotain värikästä ainaisen mustan ja harmaan sijaan. No onhan tässä pieni ripaus harmaata kuitenkin mukana :)


Malli: oma
Lanka: Drops Nepal
Puikot: 4,5mm
Koko: aikuisen (96s)

Pipo on tehty samalla mallilla kuin minun harmaa syyspiponi (ja monta muutakin pipoa). Mä en varmaan koskaan kyllästy tekemään ja varioimaan erilaisia joustinneulepipoja. Ne on muutenkin pipoista käytännöllisimpiä ja sopivatkin päähän kuin päähän. Seuraava vähän erilainen on jo puikoilla ja varmaan vielä senkin jälkeen on yksi tulossa, sillä isäni toivoi uutta pipoa ja sellaisen varmaan saakin isänpäivälahjaksi.

Sopivasti olemme lähdössä huomenna pienelle reissulle ja mikä olisi matkalla parasta ajanvietettä kuin neulominen. Tavoitteena on saada ainakin yksi pipo valmiiksi. Niin ja materiaalistakaan ei tule puutetta, sillä poikkesin tänään uudestaan Kärkkäisen lankahyllyllä. Dropsin alpakkajuhlien aikana saa tätä jo ennestään aika edullista lankaa vieläkin edullisemmin. Mukaan lähti siis muutama keränen. Aiemmin tein paljon pipoja ihan seiskaveikasta, mutta laadun huonontuminen ja kutittavuus saivat kokeilemaan muita ja tämä Nepal nousi viime talvena suosikiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti