lauantai 16. heinäkuuta 2011

Toinen perhonen

No niin, sain lomareissukäsityöni kuvattua ja tässä se tulee: Toinenkin tyttäreni sai siis oman perhostunikansa, mutta vähän hempeämmän vaaleanpunaisena. Teimme kaksi viikon lomareissua ja tämä oli mukana molemmilla matkakäsityönä. Nyt toisella kertaa tämän tekeminen olikin todella helppoa, kun ei tarvinnut enää jännäillä sen englanninkielisen ohjeenkaan kanssa. Sopivaa tekemistä siis pienten päiväuniaikaan. Yritin myös autossa tehdä, mutta ei siitä vaan tule mitään, kun meillä on koko ajan sellainen hässäkkä neljän ipanan kanssa :)


Tässä siis tunikat yhdessä eli koot näissä 3-4v ja 9-10v (tyttöjen pituudet 99cm ja 134cm)

Muutenhan tämä on ihan sama malli, mutta isommassa koossa myös perhonen oli isompi. Tein tässäkin siten, että ompelin perhosen lopuksi silmukoita jäljitellen ja pakko myöntää, että kolmena päivänä sitä ompelin. Tuli kyllä tunne, että ei ihan heti tätä laatua lisää... Tulokseen olen kyllä ihan tyytyväinen.

Ohje siis Ravelrysta: White butterfly by Ewelina Murach 

Lankana Mandarin Petit puuvillalanka

6 kommenttia:

 1. Niin kaunis tämä toinenkin tunika. :)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan ihastuttavat tunikat!

  VastaaPoista
 3. Nää on niiiiiiin ihanat tunikat! Tosi hienot! :) kyllä sä olet taitava jos matkakäsityönä tekaiset tuollaset. Mulla matkakäsityönä on yleensä joku helppo huivi tai sukka... ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat perhospaidat! Kyllä melko pitkäpinnainen olet kun sait nämä tehtyä :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tunika! Lankakin näyttää tosi kivalta ja varmaan tuntuukin.

  VastaaPoista