perjantai 30. marraskuuta 2012

Minivaatteita

Meidän tytöt ovat toivoneet uusia vaatteita Barbieille ja Moxie Girlzeille. Ihan kivaahan niitä on tehdä, mutta jotenkin tää näperteleminen keskellä yltä on ollut vähän tuskaista... No mitä sitä ei tekis, että yllätys säilyy jouluun asti.

1. Poncho ja housut
Malli: Novita 4/2002
Lanka: Pallas ja Nalle
Puikot: 3mm

2. Iltapuku
Malli: Novita 6/2002
Lanka: Drops Delight
Puikot: 3mm

3. Mekko
Malli: Sticka till Barbie
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2mm

Punaisesta mekosta oli tarkoitus myös tulla Barbielle sopiva, mutta yläosasta tuli liian pieni :( Olisi pitänyt varmaan valita himpun isommat puikot. Onneksi nämä Moxiet ovat vieläkin hoikempia, joten ei mennyt hukkaan tämäkään. Haaveissa olisi tehdä vielä jotain pientä, mutta saa nähdä ehdinkö vielä ennen joulua. Näiden tekemiseen menee yllättävän paljon aikaa kaikkine neppareineen ja yksityiskohtineen. Tuolla Sticka till Barbie -sivustolla on kyllä toinen toistaan ihanampia malleja, mutta pakko myöntää, että kaikkein mieluiten ottaisin suomeksi kirjoitettuja ohjeita. Niitä vaan ei mistään meinaa löytyä. Kukahan ihana alkaisi suomentaa noita ohjeita :)

 

2 kommenttia:

  1. Olen itse kanssa katsonut noita sticka till barbie-ohjeita ja ne ovat toinen toistaan ihanempia. Mulla vaan koko tulee tuplaksi, jos teen suoraan ohjeella.

    VastaaPoista
  2. Pienemmillä puikoilla sitten vaan :) Mä taas saisin ottaa himpun isommat puikot, kun on niin napakka käsiala.

    VastaaPoista