perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevättalven piposaalis

 Tänä talvena olen neulonut useampia pipoja, joista tässä nyt muutama. Pidän ehkä eniten pipojen neulomisesta, koska ne valmistuvat nopeasti ja niitä voi tehdä vaikka minkälaisia :)


Tässä Joko Knits -blogista napattu Lina -pipo toteutettuna Woolista. Tässä pipossa minua viehätti helppo, mutta näyttävä kuvio. Tämän toteutan joskus vielä paksummasta langasta. Ehkä ensi syksynä sitten?


 Laura -lettipipon ohje on Ullasta. Minulla oli 1 1/2 kerää roosaa Isoveljeä, josta aloin tehdä lettipipoa 2-vuotiaalle. Huomasin kuitenkin, että lopputulos oli liian iso, joten purkasin korvaläpät ja tein perusjoustinreunan. Tämä pipo meni äidilleni.

 Versio kaksi onnistui kooltaan paremmin ja tyttönenkin sai oman piponsa. Langan sain kulutettua täysin loppuun :) Nauhat olisivat voineet olla aavistuksen pidemmät, mutta minkäs teet. Tämä pipo olisi parhaimmillaan, jos siihen laittaisi vuorin, mutta itse olen niin huono ompelemaan, että pitäisi pyytää apua suvun ompelutaitoisilta.

Tämä pipo on ruskeaa Seiskaveikkaa ja kuvion otin Novita Kevät 2009 -lehdestä. Siinä pipo oli toteutettu Tennesseestä, mutta käyttäjä halusi mieluummin villaisen pipon.

3 kommenttia:

  1. No,on siinä pipoa jos jonkinlaista!
    Eksyin tänne tuolta jämäblogista.. Olen "salaa" seuraillut mitä kaikkea ihanaa ihmiset sinne ovat jämistelleet :) Itsekin olisin lähtenyt mukaan, mutta en omista vaakaa, joten olisi ollut hieman hankalaa.. Ensi kerralla kyllä osallistun!
    Ilmoittaudun lukijaksesi ;)

    VastaaPoista