sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Isin jalanjäljissä


Oma 2-vuotiaani sai pika pikaa uudet villasukat, kun kaikki entiset alkoivat olla pieniä. Nappasin lankakorista pikkuisen vajaa kerän mustakirjavaa lankaa, josta tein aikaisemmin miehelleni sukat. Ja sepä oli sitten epäonninen kerä: raidat eivät täsmänneet ja vielä solmukin osui matkan varrelle :( Ei siis sovi tällaiselle täydellisyyden tavoittelijalle ollenkaan. Mulla oli pieni nyssäkkä toisesta kerästä onneksi, joten sain edes melkein samanlaiset sukat. Varressa on vähän raidat vinksin vonksin, mutta muuten ihan ok. Pikkumiestä ei näyttänyt haittaavan yhtään, kun näillä malliksi vähän tepsutteli ympäriinsä.

Nämä ovat ihan perussukat, 2o2n-joustin, vahvistettu kantapää ja sädekavennus. Ihanaa, helppoa neulottavaa ilman mitään ihmeellisyyksiä. 

Malli: perussukka
Lanka: Pallas
Puikot: 3mm
Koko: 24-25 silmukoita 44

Edelleen täällä sukkaa laitetaan alulle: seuraavaksi on vuorossa sitten isoveljelle pitkävartiset sukat.

P.S Annoin palautetta tästä langasta Teeteelle ja lupasivat lähettää hyvityksen :) Eka kerta, kun reklamoiminen tuottaa tulosta. Novitalta olen saanut aina vain kirjeen, jossa kerrotaan, että "olemme pahoillamme, mutta tämä lanka nyt vaan on tällaista"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti