keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lippispipo

Yllättäen sain virkkausinspiraation ja tässä näette lopputuloksen:


Perjantaina sai Novitan nettikaupasta tilata ilman postikuluja ja pitihän nyt jotain tilata! Yllätys oli suuri, kun eilen posti toi ihan kotiovelle asti lankapakettini. Sieltä löytyi mm. vihreää Kelo-lankaa, josta virkkasin sitten tällaisen lippispipon tänään. Meillä on 2/4 lapsista sairaana, joten mihinkään ei päästä. Päiväuniaikaan päätin kokeilla virkkaamista ja valmista syntyi todella nopeasti. Kun ei tarvitse osata ketjusilmukaa ja kiinteää silmukkaa kummempaa, saa tällainen virkkaustumpelokin jotain aikaiseksi :) Vaikein kohta oli miettiä, miten virkataan 2ks yhteen, mutta selvisin siitäkin.

Malli: Novita talvi 2011
Lanka: Kelo
Virkkuukoukut: 7 ja 4
Koko: aikuisen


En vielä tiedä kuka tämän pipon saa. Miehelleni se ois varmaan sopiva, mutta saa nähdä kelpaako tällainen "nuorisomalli".  Yläkuvassa se on omassa päässäni ja tässä alemmassa kuvassa sitä testaa poikani 8v, jolle se on himpun iso, mutta ei nyt häritsevästi.

Ohjeessa lankaa käskettiin varaamaan 150g, mutta itselläni jäi jäljelle 100g kerästäkin jonkin verran. Tosin jätin sen pienen tupsun toteuttamatta kokonaan. Toinen kerä jää vielä siis jemmaan, jos tämä saavuttaa suuren suosion ja teen vielä toisen. Se jää nähtäväksi.

4 kommenttia:

 1. Olen myös katsellut tätä ohjetta Novita-lehdessä. Näyttää aika kivalta. Jospa ensi syksyksi mun kahdelle teinipojalle?

  VastaaPoista
 2. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä ohjetta, jos malli vaan on poikiesi makuun. Nopea tehdä ja onnistuu varmasti :)

  VastaaPoista
 3. Hauska pipo/lippis!

  Pyysit vuosi sitten muistuttelemaan jämäkuukaudesta. Nyt ollaan järkkäämässä uutta jämistelyä huhti-toukokuussa, joskin ehkä uudistuneella meiningillä. Kannattaa ensin käydä vastaamassa jämäblogissa olevaan kyselyyn ja sitten muutenkin seurailla blogia, johon ilmoittautumisohjeet tulevat n. viikon päästä. Blogin osoite on http://jamablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista