perjantai 5. lokakuuta 2012

Siniraitaa


Tällaiset pitkävartiset raitasukat sai 9-vuotias poikani, jolla oli akuutti sukkien tarve. Kesän aikana jalka oli kasvanut niin, että löytyi enää yhdet sopivat sukat. Näitä on mukava pitää saappaissa tai vaikka ratsastaessa.

Malli: saapassukka omilla sovelluksilla
Lanka: Regia World college color, väri professor
Puikot: 3mm
Koko: 35, varressa silmukoita 56. terässä 52

Regian lanka oli uusi tuttavuus minulle. Kaksi eriväristä raitalankakerää tarttui mukaan syyskuussa Orimattilan megamyyntiareenalta. Neulottaessa tämä lanka oli ihanan pehmoista ja toivon sen olevan myös kestävää. Se nähdään tämän talven aikana, olisiko tässä uusi suosikkisukkalanka :) Yllättävää oli se, että valmistaja lupaa tämän kestävän myös rumpukuivauksen! 
Aika monta sukkaparia on jo tullut valmiiksi tämän syksyn aikana, mutta vieläkin sukatuttaa kovasti. Tällaisten perussukkien teko on niin kivaa, kun ei tarvitse seurata ohjetta, vaan voi antaa vain mennä :) Sopii hyvin siis kiireiselle perheen äidille: aina ehtii pari kerrosta tehdä jossain välissä. Tästä muhkeasta 150g kerästä jäi vielä jämät jäljelle ja mietinkin saiskohan siitä tuolle pikkuveljelle jonkinlaiset jämäsukat. 

1 kommentti: