perjantai 9. maaliskuuta 2012

Pääsiäismunia

Kevättä oli jo mielessä, kun nappasin kirjastosta mukaan Arnen ja Carloksen Pääsiäiskoristeet -kirjan. Kirjassa on samanlaisia palloja kuin joulupallot, mutta myös pääiäismunia ja muuta pientä kivaa. Tarkoituksena oli tehdä jotain kivaa pääsiäiseksi ja samalla vähentää pieniä jämälankanöttösiä lankakorista.


Kokeilin tehdä pääsiäismunan ja niihin jäikin mukavasti koukkuun, joten munia syntyi kuusi peräkkäin. Nämä munat ovat kooltaan pienempiä kuin pallot ja samalla tietenkin nopeampia tehdä.

Malli: Arne ja Carlos Pääsiäiskoristeet
Lanka: Nalle, Wool, Maija ja jotain tunnistamattomia saman paksuisia jämiä
Puikot: 3mm

Näitä munia tehdessäni sain taas hyvää harjoitusta kirjoneuleeseen. Ehkä mä vielä joskus saan siitä tasaista ja kaunista. Harjoitus tekee mestarin kyllä tässäkin asiassa, sillä homma sujuu jo huomattavasti paremmin kuin syksyllä :)


Tästä tulikin nyt oikein kuvapläjäys! Toivottavasti naapurit eivät ihan hulluna pidä, kun hyppelin tuolla kameran kanssa ripustelemassa pääsiäiskoristeita pihapuuhun. Aurinkoisia kevätpäiviä teille kaikille ja tervetuloa uudet lukijat :) On ilo aina huomata, että jokunen uusi on tullut joukkoon.


3 kommenttia:

  1. Hienoja munia ja ovat piristys silmälle oksista roikkuessaan. Kiva kun pääsiäinen tulee ja tuo kevään tullessaan!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä. Älä naapureista murehdi. Olet korkeintaan ollut vain päivän piristys värikkäiden muniesi kanssa touhutessa. Luovat ihmisethän ovat elämän suola : )

    VastaaPoista
  3. Onpas nuo munat hauskan näköisiä pihapuussa!

    VastaaPoista