maanantai 30. toukokuuta 2011

Pinkkiä !

Sukankudin ei innostanut tänään harmaana sadepäivänä pätkääkään ja mielessä pyörii monta ihanampaa projektia, joten päätin suunnata heti aamusta lankakauppa Heiniin lasten kanssa. Ajatuksena oli ostaa jotain herkullisen väristä puuvillalankaa nuoremman tyttösen kesäistä perhostunikaa varten. Törmäsin perhostunikaan Eriparivillasukka -blogissa ja se oli vaan juuri sellainen täydellisen oloinen kesäinen vaatekappale. Neitonen (kohta 3v) sai itse valita langan ja varmalla maulla otti karkkipinkin ja äiti valitsi perhosen väriksi valkoisen. Langaksi valikoitui Mandarin Petit, jossa onkin aivan mahtavan paljon kivoja värivaihtoehtoja. Jos onnistun tuossa tunikassa (jännittää, kun ohje on englanniksi), teen sitten samanlaisen myös isommalle tyttöselleni.

Vähän heräteostoksena ostin myös itselleni langat lyhythihaiseen neulepaitaan. Ohje, jota katselin, oli toteutettu silkkisekoitelangasta, mutta päädyin kuitenkin värin ja hinnankin takia toiseen lankavaihtoehtoon eli pinkkiin bambulankaan Sublime Bamboo & Pearls. Tässä langassa hurmasi sen kaunis kiilto ja pehmeys. Molemmat saivat siis yllättäen pinkkiä :) Pyörittelin kyllä kädessäni myös kaunista harmahtavaa sinistä, mutta nyt voiton vei reipas ja raikas väri.

Nyt sormet syyhyää päästä aloittamaan. Toivottavasti ehdin jo tänään :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä tuo bambu-lanka, vaikka onkin vaaleanpunaista :-D

    VastaaPoista
  2. Hih, vähän räväkkä värivalinta mullekin, mutta luulen, että sopii siihen mitä siitä ajattelin tehdä. Ihanan näköistä ja tuntuista se tosiaan on tuossa kerällä, mutta sen paremmin en tiedä, kun se ei oo vielä päässyt puikoille. Aloitin nimittäin tytön tunikasta ja se on ollutkin varsin mielenkiintoinen projekti :) Siitä lisää toivottavasti pian.

    VastaaPoista