sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kevätjuhliin pojalle

Hypistelin meidän kylän lankakaupassa tätä ihanaa kesäistä kierrätyslankaa ja minusta se näytti juuri sopivalta meidän 7-vuotiaan pojan kevätjuhlaslipoveriksi. Lopputuloksesta tuli sopivan rento ja eläväpintainen, joten sopii oikein hyvin käytettäväksi monenlaiseen kesämenoon. Väriltään ja ilmeeltään tää sopisi jopa farkkujenkin kanssa :) Kevätjuhliin haaveilin kaveriksi pellavahousuja, jos vaan löydän sellaiset.


Lankana siis Rowanin Purelife Revive, jossa on kierrätettyä silkkiä, puuvillaa ja  viskoosia. Tätä oli mukava ja nopea neuloa nelosen puikoilla. Malli on Modasta 2/2011, jossa oli tällä samalla ohjeella tehty myös pusero ja kokoja oli pojalle ja miehelle. Tein n. 134cm pitkällä, erittäin hoikalle pojalle koon 115/125cm silmukoilla ja pidensin sitä vain vähän. Oikein tuli sopiva ja kerrankin EI roiku pojan päällä.

Tää lanka oli sen verran mukavan oloista, että jäin miettimään, tekisinkö jotain itsellenikin samasta langasta. Seuraavaksi käyn kuitenkin sen mysteerisen hameenhelman kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti