maanantai 5. maaliskuuta 2012

Räiskyvissä väreissä!

Domino ei jättänyt minua vielä rauhaan, vaan sitä piti kokeilla vähän reippaammissa väreissä! Kerä Tico Ticoa on pyörinyt jo pidempään lankalaatikossani ja nyt päätin testata kuinka se sopii minidominoruutuihin. Mielessäni oli, että haluaisin ruuduista yksiväriset, mutta dominopinnasta räiskyvän kirjavaa. Tämä lanka oli siihen omiaan. Saanko esitellä dominopolvisukat!
Varsi koostuu 48 pienestä dominoruudusta ja sen jälkeen homma onkin aivan perussukkaa. Päätin tehdä dominon jälkeen myös pätkän joustinneuletta, jotta sukat pysyy paremmin jalassa. Varren suussa on taas sitä rapuvirkkausta. (Nyt kun sen opin, pitäähän sitä kokeilla joka paikkaan!)

Malli: omasta päästä
Lanka: Tico Tico
Puikot: 2,5mm
Koko: n. 28

Sukat sai tyttäreni, jonka lempiväreihin kuuluu pinkki ja keltainen.

P.S Innoitusta tämän sukan aloittamiseen sain täältä.

8 kommenttia:

 1. Vaaau! Upeat! Tuo värihän näyttä jo itsessään lämmittävän. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat . Iloiset ja räiskyvät. Mielenkiintoisia tekniikoita olet saanut yhdistettyä sukkien tekoon. Kunnon seikkailuhenkeä :)

  VastaaPoista
 3. Juu kunnon seikkauluhenkeä sanon minäkin. Tuosta linkistä oikein tarkkaan näki mitä ja kuinka paljon olet vaivaa nähnyt - lähikuva nimittäin. Lämmittävät sukat taatusti - kuin takkatuli.

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteät, upeat! Erinomainen idea dominotekniikan hyödyntämiseen:)

  VastaaPoista
 5. Oikein hieno ticoticoversio ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivoista kommenteista! Näiden sukkien teko oli kyllä tosi mielenkiintoista, kun ei ollut ihan varmaa käsitystä miltä lopputulos mahtaakaan näyttää :) Riemu oli siinä uuden kokeilemisessa ja kun vielä lopputulos oli saajalleen mieleinen, niin oli se dominon nykertäminen vaivan arvoista.

  VastaaPoista